Dynamicweb Docs

Dynamicweb, Razor/C#

Dynamicweb Documentation

Se live site

I mit studiejob ved Dynamicweb, var jeg primær front end udvikler på den nye dokumentationsportal (som naturligvis er en Dynamicweb-løsning). Jeg kodede en del funktionalitet i C#, Razor og JavaScript - f.eks.:

Kodeeksempel-visning direkte fra DW-templatefiler (m. kommentarunderstøttelse), integrering af syntaxhighlighter (Ace), instant-filtering på how-to's, API-site hotlinking (via iframe),

feedback-funktionalitet (via Forms for Editors) & sticky navigation.

Det overordnede design lå fast fra begyndelsen. Jeg har undervejs ændret typografi og foretaget andre visuelle justeringer, således at designet tog sig pænt ud ved afleveringen. Fuldt responsive og browser-krydskompatibelt.

Dynamicweb, C#/Razor, Sass, JavaScript, Bootstrap 3

Infinity Gallery

CSS transitions, SQL, MVC

Infinity Gallery

Se prototype Github

I dette studieprojekt har mit team og jeg udviklet en (crowdsourced) platform, hvor målet er at oprette virtuelle udstillinger, bl.a. via Unity og VR-teknologi. Jeg har udført Front End delen, såvel som database-mapping på projektet, og var med til at planlægge hvordan backend-delen (baseret på MVC-princip) skulle realiseres.

Sass, CSS transitions, PHP, Git, JS/jQuery, Bootstrap, ER/database-mapping & SQL, MVC & OO principper

Infinity Gallery (early)

UI design, SVG

Infinity Gallery (alpha version)

Se prototype

Dette er en tidlig alpha-version af det der endte med at blive Infinity Project (som ses andetsteds i mit portfolio). Denne udgave har jeg valgt at medtage, fordi det var et sjovt designeksperiment med klare, enkle flader og linier, og dels en god øvelse i brugen af (transparente) SVG'er. En gruppekollega har lavet HTML'en og CSS'en til mit design, jeg har fokuseret på SVG-håndtering og dens kode i samspillet.

De tegnede illustrationer på selve siden er lavet af Lann Kolpin.

Digitalt design, Photoshop, Illustrator, SVG

Business 2 Africa

UI design, HTML/CSS/Sass, PHP

Business 2 Africa

Se prototype Github

Immersive & responsive webprojekt til en selvvalgt virksomhed. Her er der arbejdet med en konsulentvirksomhed i Aarhusegnen. Ideudvikling/research, mockup-design, kodning/web-udvikling fra start til slut.

HTML5, CSS3, Sass, PHP, jQuery, node.js/browser-sync, Photoshop

Aarhus Havkajak Klub

UI design, HTML/CSS/Sass, PHP

Aarhus Havkajak Klub

Se prototype Github

Immersive & responsive webprojekt til en selvvalgt forening/klub. Her er der arbejdet med en kajakklub i Århus. Ideudvikling/research, foto/video, mockup-design, kodning/web-udvikling fra start til slut.

HTML5/CSS3, Sass, PHP, jQuery, Photoshop, Illustrator

Jexpo.dk

UI design, HTML/CSS/Sass

jexpo.dk

Github

Sitet du befinder dig på, mit portfolio. Ideudvikling/research, logodesign, mockups, kodning/web-udvikling. Det meste er bygget op fra scratch, da det i høj grad er et vækstmedie for mig, hvori jeg træner min kunnen med værktøjerne.

HTML5/CSS3, Sass, jQuery, PHP, node.js/browser-sync, Photoshop, Illustrator

Århus Klatreklub

Umbraco, Razor/C#

Århus Klatreklub webløsning

Se websitet

Frivilligt projekt i klubbens IT-udvalg, som var en migrering af gammelt website med ~40 undersider og en solid blanding af datatyper. Pt. har sitet ~3.000 unikke besøgende om måneden.

Jeg har været med inde over fælles ideudvikling, og brugt masser af tid i Umbracos content, media, settings og developer moduler, samt lavet projektstyring i dele af processen. Jeg udvikler ligeledes løbende i kodebasen via C#/Razor. Mercurial benyttes til versionsstyring.

Umbraco CMS, C#/Razor, SEO, Mercurial

BMI/BMR/TDEE beregner

JavaScript

BMI/BMR/TDEE beregner

Prøv værktøjet

Jeg savnede en nem og overskuelig BMI/BMR/TDEE beregner hvor det hele var samlet på én sted, uden en masse unødig støj i interfacet, så jeg flettede dette sammen med JavaScript.

JavaScript/jQuery